Ötletes játékok lányoknak a szépségiparból

Rengeteg olyan játékot ismerünk, amelyet fiúk és lányok egyaránt szívesen használnak, de egyes játékok kifejezetten hozzájárulhatnak a nemi identitás megerősítéséhez, ezekre gyűjtöttünk most össze néhány példát, lássuk tehát, melyek ezek a játékok lányoknak.

A legtöbb kislány hamar megkívánja anyukájától a különböző dekorkozmetikumok, sminkfelszerelések használatát, és előszeretettel próbálja ki őket saját magán, esetleg testvérein, barátnőin. A boltok polcain találunk sminkelős játékokat lányoknak, ezek kifejezetten gyerekeknek szánt, káros anyagoktól mentes, biztonságos sminkszettek, arcfestékek, csillámtetoválások, amelyekkel a kislányok megkezdhetik sminkes karrierüket, ráadásul ezáltal fejlesztik kézügyességüket és szépérzéküket.

A gyerek körömlakkok is lehetnek izgalmas játékok lányoknak. Ezek könnyen száradnak, szintén biztonságosak és károsanyagmentesek, valamint eltávolításuk sem igényel komoly erőfeszítéseket és vegyszereket. Létezik az egyben lehúzható típus, illetve a másik megoldás, hogy az első kézmosással a vízben leoldódik a körmöcskékről. Nagyon szép színekben kaphatóak, így segítségükkel a kislányok változatos, trendi körmökkel élhetik a mindennapjaikat.

A lányok jellemzően szívesen fésülgetik saját vagy társaik, esetleg édesanyjuk haját, ezt kihasználva a boltok polcain megtalálhatóak a szépen kidolgozott hajas babák, és ugyancsak léteznek fodrászos játékok lányoknak, ezek kifejezetten gyerekeknek szánt szettek hajszárítóval, fésűvel, mindenféle kiegészítővel, mint például csatok, hajgumik, felcsatolható hajtincsek, de egyre közkedveltebb a színes hajkréta is, amely pillanatok alatt hozzájárulhat egy különleges frizura elkészítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.