Hotel hangulat a hálószobában a mennyezeti karnis által

Hazatérve egy kellemes wellness hétvégéről, az embert annyira megragadja a hotelek luxus hangulata, a kényelem és a komfort varázsa, hogy szeretne ebből minél többet megvalósítani otthonában is. Illatokkal, lakberendezési elemekkel, és praktikus kialakításokkal, valamint jól megválasztott ágyneműkkel, textíliákkal és függönyökkel sokat lehet ezért tenni.

Az egyik legjellegzetesebb hangulati elem egy hotelszobában az ablakprofil tud lenni. Főleg, egy impozáns lakosztályban, ahol még a szép kilátás is adott. Ezekben a terekben a tágas ablakokkal tudnak sokat dobni a hangulaton, ezáltal fényesebb is a tér, valamint szabadabb érzést biztosít. Jobban beengedi a tájat a térbe, ez pedig szinte szárnyakat ad a léleknek. A nagyobb ablakfelületek felett kifejezetten jól mutat a mennyezeti karnis. Ugyanis, a mennyezeti karnisnak köszönhetően a plafontól a talajig alázuhanó függönyök igazán elegánsak és mutatósak.

A mennyezeti karnis által az ablakprofil elegáns lesz, impozáns, és luxus érzetet kelt. A mennyezeti karnis képes a teret barátságosabbá és meghittebbé tenni, ezért egy hétköznapi hálószobát is hotelszobává tud varázsolni. Sokszor nem a drága megoldásokon múlik a luxus érzet, hanem az okos ötletek merítésén. Amikor ízléses tippeket nyerünk az utazásaink során is, akkor kialakulhat a saját egyedi ízlésünk, mindenféle jó ötlettel megspékelve.

A mennyezeti karnist is ilyen ötletként vihetjük haza magunkkal egy hotelszobából. Mivel a nagy ablakokkal rendelkező helyiségek önmagukban, üresen hideg hangulatot árasztanak, főleg télen, ezért a mennyezeti karnisnak köszönhetően egy igazán meleg és otthonos, barátságos hangulatot lehet megteremteni. Ötletes megoldásokért nézzen körül a jobbotlet.hu oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.