Póló rendelés tudatosan

A webshopoknak és ügynökségeknek köszönhetően ma már jól működő és bevett szokás a póló rendelés, akár magánszemély, akár valamilyen szervezet a megrendelő fél.

Míg az egyéni vásárlásnál jellemzően kisebb tételben és konkrét, személyes preferencia szerint történik a vásárlás, a csoportos, illetve céges póló rendelésnek legtöbbször valamilyen praktikus hasznosítási célja van, például egyen ruházat készítése, ami általában nagy tételt jelent.

Bármelyik szituációról is van szó, a tudatos tervezés, továbbá a világos és részletes rendelésfeladás – adott esetben konzultáció – kulcstényezők az elégedettség elérése érdekében. A póló rendelés sikere könnyen félrecsúszhat, ha nem gondoljuk át kellőképpen, hogy pontosan melyik ruhadarabból (cikkszám is fontos!), mekkora mennyiségben, pontosan milyen méretekre van szükségünk.

A megtervezést követően lényeges, hogy a felek kölcsönösen megértsék a megrendelés paramétereit, nehogy valamilyen félreértés alakuljon ki az egyik, vagy mindkettő oldalon. A nagy tételben történő póló rendelésnek lehet némi kockázata, így érdemes pénzügyi szerződést is kötni, ami pontosan részletezi a végösszeget, annak esetleges változását, a kifizetés ütemét, illetve a nem teljesítésből vagy kifogásolható eredményből származó kártérítést.

Amennyiben tudatosan végigmegyünk a fenti pontokon és megtaláljuk a számunkra megfelelő partnert, akkor a póló rendelés projektje biztosan nem fog csalódást okozni, és végül mindenki örömmel fogja hordani a kiválasztott termékeket. Az elégedettség pedig jó eséllyel mindkét felet ösztönözni fogja a további megállapodásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.