Train Station 2

A Train Station 2-vel vedd a kezedbe az irányítást és állítsd helyre a dolgokat.

A Train Station 2 segítségével felépítheted saját, gyorsan növekvő vasútbirodalmadat. Itt nem a kaotikus ingázást kell megoldanod, hanem inkább a garázsban található modellvasutat kell életre keltened.
Csodálatos tájakon zakatolhatsz keresztül.

A játékban az alapoktól építheted fel birodalmadat. Az elején csak néhány mozdonyod van, amelyekkel szállítmányokat gyűjtesz össze és kézbesítesz különböző állomásokra. Ez azonban csak a kezdet.

Ahogy telik az idő, új vonatokat szerezhetsz be, új útvonalakat vehetsz birtokba, és egyre nagyobb területekre terjesztheted ki befolyásod. Az újabb szerződések teljesítésével pedig további járműveket vásárolhatsz, és még inkább kibővítheted infrastruktúrádat. Amivel persze újabb partnerek, szerződések és lehetőségek is jönnek.
A te felelősséged, hogy minden sínen legyen.

Idővel egyre nagyobb munkákat vállalhatsz el, és miközben telik a napod, vonataid szépen teljesítik a feladatokat. Így mire újra ráérsz játszani, learathatod a munka gyümölcsét, és eldöntheted, merre akarsz terjeszkedni.

A lenyűgöző látványvilágú Train Station 2 játékban az ambíciók és az átgondolt, stratégiai döntések egyaránt fontosak. Csak rajtad múlik, hogy mi a következő állomás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.