Ipari stílusú enteriőr belső alumínium ablak megoldással

Az alumínium ablak kiemelkedő szigetelő sajátosságokkal rendelkezik. Ezen tulajdonság abból fakad, hogy az alumínium magas fokú szilárdságáról híres, ezért ideális alapanyagnak minősül a kültéri ablakok számára, csakúgy, ahogy mondjuk térelválasztóként is kiválóan funkcionál beltéri környezetben. 

Az ipari, avagy indusztriális stílus egy markáns, férfias stílusirányzat, mely több ponton is kapcsolódik a mai modern lakberendezéshez, melyben szintúgy népszerűek a nagy, egylégterű belső terek. Az alumínium keretbe foglalt üvegek kiválóan funkcionálnak részleges térelválasztóként, egyszerre engedik át a fényt mindenhova és határolják a különböző helyiségeket.  Az alumínium ablak viszont még nagyobb népszerűségnek örvend hagyományos szerepkörében, mivel rendkívül jó hőszigetelő, ezért kiválóan helytáll nyílászáróként.

A Daidalos alumínium nyílászárók beszerelésével, és gyártásával foglalkozik, a megrendelő igénye szerint különböző üvegezési technológiák megvalósítását is vállalják, az alumínium ablakok akár vasalatokkal is rendelhetők, melyek betörésgátlóvá vagy tűzállóvá teszik az üvegezést. A Daidalos webshop platformján személyre szabott árajánlatot is kérhetnek az érdeklődők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.