Dolgozz a legnagyobb üzletek egyikében!

Pénztáros diákmunka Szeged városában! Nem csak a nagyobb, de kisebb áruházak is szoktak hirdetni pozíciókat diákoknak, akik nappali vagy passzív hallgatói jogviszonyuk mellett szeretnének viszonylag egyszerűen elsajátítható munkákból álló diákmunkát vállalni. A pénztárosi és árufeltöltői feladatok könnyen elsajátíthatóak, és ráadásul bárhova mennél tovább (más üzletekbe), hasznos tapasztalatnak bizonyulnak.
Előnyös választás lehet számukra ez a diákmunka Szeged egyik Tescojában, mely rugalmasan végezhető, a diák órarendjéhez maximálisan igazodó munkát kínál, akár hosszú távra is.
A munka előnye, hogy nem csak a napokat illetően lehetsz rugalmas, hanem abban a tekintetben is, hogy inkább éjszaka vagy nappal dolgoznál szívesen. A nappali munkáért 835,- az éjszakaiért pedig 950,- forintos órabért számolnak fel, a hétvégi munkavégzés pedig még kedvezőbb lehet, mivel 1100,- forintos nappali és 1200,- forintos éjszakai bérezésre számíthatsz.
A munka betöltéséhez pusztán egy egészségügyi kiskönyvre lesz szükséged, melyet ha nem tudtál még beszerezni, segít a diákszövetkezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.