Strapabíró műfű sportpályára

Ahol keményebb igénybevételnek van kitéve a füves talaj, ott nagyon is számít a fű strapabíró képessége. Ami a hagyományos füves talajokra sajnos nem jellemző, például egy focipályán nagyon könnyű a labdával együtt a füvet is kirúgni a talajból. Továbbá tornapályákon, fitnesz parkokban és bizonyos gördeszka pályák környezetében is magasabb igénybevételnek van kitéve a talaj.

Ilyen helyeken kiemelt fontosságú a fű strapabíró képessége, amit a leginkább a megfelelően kiválasztott műfű tud biztosítani ezeken a helyeken. Külön kapható sportolásra alkalmas műfű típus is a grassland.hu oldalán, melyek fő tulajdonsága, hogy szerkezetük ellenáll a használatból fakadó igénybevételnek.

Ezáltal pedig biztosítja a mozgáshoz szükséges biztos talajt a lábunk alatt. Nem beszélve arról, hogy egy focipályán külön bosszantó tényező, és figyelemelterelő is lehet, amikor az erővel kirúgott fűcsomók a labdával együtt repülnek a levegőben. A pálya is nagyon igénytelen képet fest egy idő után, és az élmény is vegyes lesz. A talaj nagyon is meghatározza, milyen élményeket szerezhetünk rajta, valamint mennyire marad esztétikus a kép.

A műfű ilyen esetekben is tökéletes megoldással szolgál! A grassland.hu oldalán választhatunk multisport kategóriában műfüvet, melynek zárt a szerkezete és sűrű, többirányú fűszállal ellátott sport műfű. De van külön az úgynevezett bajnokok sportműfüve, vagy akár a nagyon magas ellenállóképességgel rendelkező „duraforce” elnevezésű.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.