Ilyen kerítés árak mellett javítás vagy csere?

Amikor kinéz az udvarra egy olyan régebbi kerítést lát, amely kezd megereszkedni, sérült vagy lehámlik a festék? Akkor itt az ideje, hogy tekintse meg milyen kerítés árak vannak ma a piacon és fontolja meg a frissítésének lehetőségeit. Két út választható: javítás vagy komplett csere. Szeretnénk néhány tippet megosztani, amelyek segítenek a legjobb döntés meghozatalában a különböző típusokat elemzve.

Fa

Mikor kell javítani: A fának megvan a maga szépsége, de az időjárás is jobban befolyásolja, mint más anyagokat. A fa szálkásodhat, napfényben fehérülhet és deformálódhat. Ha vannak kis területek, amelyek kopást mutatnak, akkor ezeket fa töltőanyaggal vagy gittel lehet megoldani. Az egyes deszkák vagy szakaszok is cserélhetők.

Mikor kell cserélni: A döntésnek a csere felé kell dőlnie, ha a panelek több mint 20 százaléka érintett. Ekkor értelmesebb lesz a teljes kerítés cseréje és szerencsére vannak abszolút megfizethető kerítés árak ennél a típusnál. Továbbá, ha azon kapja magát, hogy szezonról-szezonra kell megoldania a javítási problémákat, akkor egy teljesen új gyártmány beszerzését érdemes megfontolnia.

 

Vinyl

Mikor kell javítani: A vinyl kerítés árak tipikusan drágábbak, de karbantartást nem annyira igényelnek. A fő probléma, amire figyelni kell, az a repedés a vinylben. Ha ez csak kis részben fordul elő, akkor csak cserélje ki a sérült paneleket.

Mikor kell cserélni: Ha a kerítésoszlopok jelentik a problémát, akkor az új gyártmány a megoldás.

 

Alumínium

Mikor kell javítani: Az alumínium gyártmánnyal kapcsolatos fő problémák a hajlított oszlopok vagy sínek. Ezek eltávolíthatók és cserélhetők, de ehhez általában professzionális hegesztőre van szükség. A talajváltozások miatti váltóoszlopok szintén kezelhetők. Új talaj hozzáadása segíthet ezen a problémán.

Mikor kell cserélni: A kiterjedt sérülések a csere irányába mutatnak. De vegye figyelembe kerítés árakat, a biztonság és a magánéleti igényeit is. Lehet, hogy az életmódja eltér már és más típus illik már inkább Önhöz. Ez egy kulcsfontosságú elem, amelyet figyelembe kell venni, függetlenül attól, hogy milyen anyagról beszélünk, bár a kerítés árakban lesznek különbségek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.