Hasznos kellékek a nyaraláshoz

Nyaralni nem csak nyáron lehet, sőt sokszor anyagilag sokkal kifizetődőbb lehet egy őszi kiruccanás a hétköznapokból. Persze az idő nem feltétlenül a strandolásnak kedvez, de még ősszel egészen kellemes hőmérséklet tud lenni, így a bátrabbak még a természetes tavakba, folyókba is bebújhatnak.

Összepakolás előtt érdemes egy pár dolgot átgondolni, hogy a pihenés sikeresen végződjön. A fényképezőgép nem maradhat ki a csomagból, hogy az emlékeket el lehessen raktározni hosszú időre. Ehhez egy jó ötlet: az egyedi póló lehetőségével a család összes tagjára egy-egy betűt nyomni, amiből egy üdvözlet is készülhet, de egyszerűen a város nevét – ahol megszálltunk – is kirakhatjuk. De az egyedi póló segítségével pont olyan öltözetünk lehet, amit szívesen hordanánk. No de viselhetünk magunkon valamilyen üzenetet tartalmazó pólót is, amivel az ott élőknek fejezünk ki valamit. Gondolva itt például arra, hogy „I love (a város neve)”.

No de az őszi nyaralás alkalmából fontos odafigyelni a réteges öltözet lehetővé tételéről, hogy akár esik eső, fúj a szél, vagy hét ágra süt a nap, akkor is jól érezzük magunkat. A családi társasjátékok, szálláson belüli kikapcsolódás lehetőségeit is pakoljuk be a bőröndbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.