Milyen dokumentumok kellenek cégalapításhoz?

A cégnév gondos kiválasztása és átgondolása kulcskérdésnek számít cégalapítás előtt. Azért érdemes többféle cégnevet is kitalálni, mert a cégbíróság elutasíthatja cégalapítási kérelmet, ha nem találja megfelelőnek cégnevet. A tagok számán és társasági formán is érdemes már a cégalapítást megelőző tanácsadás előtt elgondolkodni, vagy meghatározni. A társasági formák közül segítenek választani a cégnél. Amennyiben többszemélyes cégalapításra kerül sor, meg kell határozni a tulajdonhányadokat. Ezt követően a törzstőkét és a társaság vagyonát határozzuk meg.
A cégalapítás része a székhely címének kijelölése, ebben segít a székhelyszolgáltatás, ami biztosítja kényelmet és a felesleges kiadásoktól is mentesít. Ráadásul székhelyszolgáltatást + cégalapítás csomagajánlatunk kedvezőbb árakat biztosít Önnek, mintha külön igényelné szolgáltatásainkat.
Ezek után már csak a személyes adatok és dokumentumok begyűjtése marad hátra: pl az e-mail cím, telefonszám megadása a folyamatos kommunikáció érdekében, valamint az alapító tag(ok) és ügyvezető(k) okmányai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.