Az év végéig jelentkezők az idei áron mehetnek az OMÉK-re

Az év végéig jelentkezők még az idei áron vehetnek részt jövőre a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) kedden az MTI-vel.

Az OMÉK szervezője, az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) az MTI kérdésére közölte: a részvételi díj emelkedni fog, de azt még nem tudják, mennyivel.
A minisztérium közleménye szerint a rendezvényt 2017. szeptember 20. és 24. között rendezik meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén. Újdonság lesz, hogy jövőre az OMÉK-et szakmai nap előzi meg, ahol fórumokra és találkozókra várják az érintetteket.
A közlemény szerint a jövő évi OMÉK-ra érkező mintegy százezer látogató megismerheti a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő magyar mezőgazdaság értékeit és eredményeit. A termelők kistájak szerint mutatkoznak be, így a látogatók megismerhetik például az Őrség, a Nyírség és a Szigetköz jellemző termékeit, ízeit és gasztronómiáját.
A rendezvényről bővebb információ a www.omek2017.hu oldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.