Maldív szigeteki nyaralás 2015-ben

maldivA Maldív szigetek egyre népszerűbbek a turisták körében a világszerte megtalálható trópusi szigetek közül.  Ez a paradicsomi táj lenyűgözi a látogatóit a víz alatti szépségével, és mert 80% a területnek kevesebb, mint 1 méterrel a tengerszint feletti magasságban van.

A hely egy éden azok számára, akik szeretik a fehér homokos tengerpartokat, a türkizkék lagúnákat és a pálmafák csodálatos látványát. Ennek a helynek a szépsége a víz alatti világban teljesedik ki, hiszen a fantasztikus színvilág és a különböző életformák látványa leírhatatlan. A víz melege és a több mint 50 méteres víz alatti látótávolság lenyűgözi az ide látogató turisták azon részét, akik szeretnék felfedezni a Maldív szigetek víz alatti világát. Azonban a turisták nemcsak a víz alatt találnak itt látnivalókat, ha erre jár, feltétlenül keresse fel a Maldív szigetek turisztikai látnivalókat is.

Malé fővárosban megtalálható a szultán park és Nemzeti Múzeum, ahol többek között a szultán trónja és ereklyéi is kiállításra kerültek. Ugyancsak a főváros egyik nagy látványossága a XVII századi Péntek mecset. Érdemes ellátogatni egy lakatlan szigetre is, ahol eltölthet egy-két éjszakát is a hajótöröttek bőrébe bújva, vagy látogasson el egy autentikus halászfaluba, ahol akár a helyiek kultúrájába is belekukkanthat.

A Maldív szigetek nyaralás 2015-ös szezonja november és április között tetőzik, a szigeteket elérő monszun miatt, de gyakorlatilag egész évben látogatható üdülőhely, hiszen az esőzések idején is kellemes és üdítő jellegű az időjárás. További információk az utazással kapcsolatban megtalálhatók a http://startutazas.hu/maldiv-szigetek weboldalon, ahol megtekintheti az idei év, kedvező ajánlatait is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.