Görgethető képernyőfelvételek: Képernyőképek összevágása egyszerűen.

A Picsew appal több képernyőképet egyetlen fényképpé toldhatsz össze, ami rendkívül hasznos lehet, ha egy beszélgetést, egy főzős alkalmazásban található receptet vagy épp egy cikket szeretnél lefotózni. Akár 300 képernyőfotót is összevághatsz egyetlen képpé – bár ekkora mennyiség esetén talán ideje rendet rakni a jó öreg Filmtekercsben.

A Picsew-ban vízszintesen és függőlegesen is egymás mellé rendezheted a fotókat, valamint szegélyeket és megjegyzéseket is hozzáadhatsz a képekhez. Az alkalmazás ingyenes, kevesebb mint egy dollárért pedig egy pár extra funkciót feloldhatsz (például a nagy felbontású képek letöltését).

Az app automatikusan észleli az egymást követő képeket a könyvtáradban. Olyannyira, hogy ha a „Recent Scrollshot” (Legutóbbi görgethető képernyőképek) lehetőségre koppintasz a képernyő alján, azt fogod látni, hogy az alkalmazás máris egyetlen képpé vágta össze a legutóbbi felvételeket.

Ezután következik a körülvágó eszköz használata. Egyszerűen csak koppints a ceruzaikonokra, és egyenként vágd le a képek felesleges részeit, majd a pipákra koppintva mentsd el a változtatásaidat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.