Az egyik legdrágább játszótéri játékok, a rugós játékok

Sose gondoltam volna, hogy amikor kimegyek a játszótérre, akkor nem a mászóka, és nem a különféle különlegesebbnél különlegesebb játékok a legnagyobb anyagi értékű eszközök, hanem a vidám színű rugós játékok.

A rugós játékok majdnem minden játszótéren megtalálhatóak, különféle állatok, vagy pedig járművek formáját viselő ülőkével rendelkező, alul erős fém rugóval rendelkező játékszerekkel azonban látszólag jóval kevesebb gyermek játszik, mint amennyien hintára pattannak, vagy lecsúsznak a csúszdán. Ennek ellenére, ha hiszik, ha nem a rugós játékok arányosan a legdrágább eszközök a játszótéren.

Egy rugós játékszer ára 98 000 – 110 000 forint között mozog, mely mondjuk egy másfél méter hosszú csúszda árának nagyjából az ötszöröse, egy különlegesebb formatervezésű mászókának pedig nagyjából a kétszerese. A rugós játékok manapság már olyan webshopokban is elérhető, ahol otthoni használatra is javasolják a beszerzését. Azon szülők számára, akik otthoni kerjükben is tervezik a játszótér berendezését érdemes végiggondolni, hogy valóban megéri –e egy ekkora befektetést az, hogy gyermekük a hamisítatlan játszótéri élményt élvezzék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.