Laminált padló jó ár-érték arányban

A laminált padló egyszerűségei, technológiája, és tradíciói miatt a legkellendőbb melegburkolat ma, hiszen egyszerű lehelyezni, és még könnyebb felszedni, közben a fakulásnak is ellenáll, emellett az ápolása és a tisztántartása is könnyű.

Mindössze portalanítani szükséges, és egy nedves ruhával feltörölni, ráadásul nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket sem, és a koszt sem szívja magába a felület. A laminált padlók hosszú élettartammal rendelkeznek, tetszetős kinézetűek, és rengeteg módon variálhatjuk különféle megjelenéseinek köszönhetően így a webáruházban is sokféle szín és minta közül választhatjuk ki a mi otthonunkat felfokozó típust. A laminált padló típusai fa alapú termékek, melyek paneljei ellenállók a kopással és a karcolással is.

Több helyen is felhasználható, a kis forgalmú helyiségek, hálószobáktól kezdve, a nappalikon át az irodák és üzletekig. A laminált padló alapját képező HDF-lapok rönkfából készülnek, főleg célaprítékból, fahulladékból, vagy fűrészüzemi termékekből. Alapvetően tehát fa a termék, melynek a forgácsait dolgozzák fel és bontják rostjaira, majd hőpréselik, ebből készül a HDF-lap. Ennek a nedvességtartama a hazai klimatikus helyzetnek teljesen megfelel, mivel 6-7% körül helyezkedik el. Erre a HDF-lapra préselik rá a laminátumot, ami formatizálást követően válik laminált padlóvá. Összességében tehát a termék, legyártásától mindennapos használatáig magában hordozza a formai, technikai, esztétikai, és higiéniai tulajdonságokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.