Fagylalt készítés otthon?

Fagyizni mindenki szeret és ahogy jön a jó idő egyre többször nyílik rá lehetőségünk, mégis a legjobb magunknak elkészíteni a fagylaltot.

Első lépésként érdemes beszerezni egy fagylaltgépet mert ezzel sokkal jobb minőségű profibb fagylaltokat készíthetünk mint ha csak kézzel összekevernénk és beraknánk a fagyasztóba a masszát. Az a nagy előnye a fagylaltgépeknek, hogy folyamatosan keverik fagyasztás közben a masszát így az nem lesz szilánkos és sokkal krémesebbre fagy nem pedig egy jégtömbre fog hasonlítani. Akik valamire érzékenyek (tej, cukor stb.) azoknak remek választás egy ilyen fagylaltgép ugyanis itt a hozzávalókat mi magunk választjuk ki így olyan fagyit csinálhatunk amilyet csak akarunk és kihagyhatjuk belőle a számunkra felesleges hozzávalókat. A tudatos életmódot folytatóknak is nagyon jó ez a gép, hisz pontosan tudják mi kerül bele a fagylaltba, könnyedén kihagyhatóak a mesterséges ízesítők, készíthetünk fagylaltot mondjuk csak gyümölcsből és joghurtból vagy választhatunk egyéb egészséges hozzávalókat is. Egy fagylaltgépbe mindenképpen érdemes beruházni, biztosak lehetünk benne, hogy ez lesz a család egyik kedvenc konyhai eszköze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>